UŽASNO! Demonstranti napali automobil iz kolone američkog predsedničkog kandidata

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 00:56

UŽASNO! Demonstranti napali automobil iz kolone američkog predsedničkog kandidata

Sam političar nije bio u napadnutom automobilu.

Republikanski predsednički kandidat Vivek Ramsvami izjavio je da su demonstranti u Ajovi udarili automobilom u njegovo vozilo dok je on vodio kampanju u državi za prevremeno glasanje u četvrtak.

- Danas sam imao građansku razmenu sa demonstrantima, neposredno pre nego što su dvojica među njima ušla u svoj automobil i zabila se u naš. Oni treba da odgovaraju, ali ostali mirni demonstranti ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budu ugrožavanjem ponašanjem dva loša učesnika - objavio je on na platformi X (Tviter).

Had a civil exchange with protestors today, right before two of them then got into their car & rammed it into ours. Those two should be held accountable, but the rest of the peaceful protestors shouldn’t be tarred by the behavior of two bad actors. https://t.co/AePWupLDEj

— Vivek Ramaswamy (@VivekGRamaswamy) October 5, 2023

Ramasvami je vodio kampanju u Grinelu, malom gradu u centralnoj Ajovi. Očevici incidenta su takođe naveli da su se dve osobe, starosti 22 i 26 godina, zaletele u automobil iz Ramasvamijeve kolone, a sam političar nije bio u napadnutom automobilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.