UŽASNA TRAGEDIJA U LOKU! Mladić preminuo nakon skoka u reku - jedan detalj tera suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 19:27

UŽASNA TRAGEDIJA U LOKU! Mladić preminuo nakon skoka u reku - jedan detalj tera suze na oči

Kada su videli da stradali momak ne pliva nazad ka čamcu, svi prisutni su skočili za njim da mu pomognu, ali nažalost, bilo je kasno

Tridesetčetvorogodišnji mladić iz Loka preminuo je juče nakon skoka u Dunav nedaleko od ovog mesta.

Nesrećni mladić je boravio na Dunavu, na ločkoj plaži "Belilo" sa prijateljima, kada je u jednom trenutku poželeo da skoči u vodu, i tom prilikom došlo je do najgoreg ishoda.

Prema nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je u čamcu iz kog je skočio u vodu bio sa svojim ocem, koji je upravljao čamcem, i nakon skoka mu je usled visoke spoljašnje temperature i niže temperature vode stalo srce, te je preminuo.

Kada su videli da stradali momak ne pliva nazad ka čamcu, svi prisutni su skočili za njim da mu pomognu, ali nažalost, bilo je kasno.

Stanovnici Loka za stradalog mladića kažu da je bio veoma dobar momak i da ih je ova tragedija mnogo potresla.

- Ovo što se desilo je veoma strašno, reke su veoma opasne, mislim da se nikako ne treba kupati u njima. Momak koji se udavio bio je divan dečko, mnogo dobar, stanovao je jedno vreme u Novom Sadu i ovo što se dogodilo je strašno, naročito zbog toga što je kroz nekoliko meseci trebao da se oženi. Šta da vam kažem, tragedija - kaže jedan od meštana Loka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.