UŽASNA TRAGEDIJA: Devojčica (1) se zaplela u ručke ranca pa NASTRADALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 15:33

UŽASNA TRAGEDIJA: Devojčica (1) se zaplela u ručke ranca pa NASTRADALA (FOTO)

Devojčica stara jednu godinu stradala je kada se slučajno zaplela za ručke ranca koji je visio sa kvake na vratima.

Devojčica Mia, stara 14 meseci, preminula je pošto se slučajno zaplela u ručke ranca, koji je visio na kvaki sobnih vrata.

Roditelji devojčice, koja je tragično stradala u svom domu u Škotskoj prošlog meseca, želeli su da upozore koliko je opasno ostavljati bilo šta okačeno na vratima, ukoliko imate malu decu u kući.

Konor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Hana su bili u kući kada se tragedija dogodila. Kažu da je njihova Mia, koja je uvek bila živahno i glasno dete, odjednom postala tiha. Konor je otišao da proveri šta se događa i pronašao je Miju umotanu u ručke ranca koji je visio na vratima.

On je odmah izbavio devojčicu i počeo da doziva suprugu, koja je pozvala hitnu pomoć. Otac i majka su detetu davali veštačko disanje do dolaska lekara. Devojčica je bila bez vazduha, a reanimacija je trajala 45 minuta. Mia je prebačena u bolnicu gde je nakon četiri dana preminula.

- Bili smo sa našom devojčicom do kraja. U bolnici sam ležala kraj nje, držala sam ruku na njenim grudima i bilo mi je jasno da je gubim. U jednom trenutku njeno srce je samo prestalo da kuca - kaže neutešna majka.

Roditelji kažu da su morali da ispričaju svetu o svojoj tragediji, kako se ovo više nikad nikom ne bi dogodilo.

- Ne možemo dovoljno da naglasimo koliko je ovo ključno. Nemojte ostavljati vašu torbu obešenu o kvaku, ni na sekund... - rekla je majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.