UŽASNA SMRT: Autobus 100 metara vukao telo starice!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2013, 06:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNA SMRT: Autobus 100 metara vukao telo starice!

Verica V. (78) poginula kad je preko nje prešlo vozilo GSP

BEOGRAD - Nejasno kako je baka završila pod točkovima!

Verica V. (78) poginula je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na Dorćolu. Staricu je pregazio gradski autobus na liniji 26, ali je zasad nepoznato kako je ona završila pod točkovima vozila!

- Autobus je zadnjim točkovima prešao preko bake, a zasad se ne zna kako se starica našla na ulici. Proveravamo sve mogućnosti, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najverovatnije je da su staricu prikleštila vrata, da ju je autobus vukao više od stotinu metara i na kraju zadnjim desnim točkom prešao preko nje - kaže izvor Kurira iz istrage.

Dušan D. (56), vozač autobusa GSP, posle tragedije je nastavio da vozi, a taksista ga je zaustavio posle 700 metara od lica mesta, na raskrsnici s Francuskom ulicom.

- Vozač je izjavio da ništa nije ni video ni čuo. Rekao je da nije ni osetio da je prešao preko bake - kaže naš izvor.

Očevici kažu da je starica bila bukvalno unakažena, a njene cipele ležale su pedesetak metara od tela! Policija će pregledati snimke sigurnosnih kamera s okolnih zgrada kako bi se utvrdilo kako je Verica V. nastradala.

GSP je saopštio da još nije poznato da li je baka bila pešak ili putnica.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.