UŽASNA SCENA U SRBIJI: Obilazio kamion u krivini, preko pune linije, a onda mu je ISKOČIO auto iz suprotne trake

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 20:22

UŽASNA SCENA U SRBIJI: Obilazio kamion u krivini, preko pune linije, a onda mu je ISKOČIO auto iz suprotne trake

Snimak koji je šokirao korisnike društvenih mreža

U poslednje vreme smo svedoci sve bahatijih vozača koji ugrožavaju, ali i lišavaju, kako svoje živote, tako i živote drugih učesnika saobraćaja.

Na društvenim mrežama sve češće viđamo snimke neodgovornog ponašanja za volanom, gde se krše mnoga saobraćajna pravila i propisi. To u najboljem slučaju može za posledicu imati plaćanje novčane kazne, dobijanje kaznenih bodova ili oduzimanje dozvole na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko vreme.

Jedan od videa koji se posebno izdvojio je iz Novog Pazara koga je objavio vozač i opisao ga rečima: "U sigurnu smrt".

Na snimku se vidi kako vozač crnog automobila odlučuje da u krivini, na još uvek punoj liniji, pretekne kamion koji je vozio ispred njega.

Kada se već zaleteo u preticanje, vidi se kako iz suprotnog smera ide drugo vozilo. Međutim, to bahatog vozača nije sprečilo da nastavlja ovu potencijalno smrtonosnu vožnju, pa je na kraju vozač koji je išao iz suprotnog smera morao da skrene s puta kako bi ga izbegao!

Pogledajte kako je to izgledalo:

♬ original sound - SimJim6627

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.