UŽASNA NESREĆA: Krokodil progutao dečaka (7) pred porodicom - Sestre vrištale, baka je zakasnila

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 01:12

UŽASNA NESREĆA: Krokodil progutao dečaka (7) pred porodicom - Sestre vrištale, baka je zakasnila

Uvukao ga je čeljustima u vodu

Navodno je porodica često viđala krokodila kako pliva u vodama u blizini njihove kuće, ali nikada nije mislila da će biti dovoljno blizu da napadne.

Bizarna nesreća dogodila se na Brunejima, kada je dečaka starog 7 godina koji je čučao u blizini vode, zgrabio ogromni krokodil i odvukao ga u vodu.

Kako piše Mirror, aligator dužine oko šest metara, zgrabio je mališana po imenu Mohd Adami Moktar za glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i progutao ga pred očima porodice koja je bespomoćno posmatrala ovu jezivu scenu.

Nesreći je prethodila bezazlena igra dečaka sa starijim sestrama. Pretpostavlja se da je džinovski gmizavac za to vreme plivao rekom u blizini njihove kuće.

Njihova baka, Biba Harup, bila je upozorena na opasnost prestravljenim vriskom devojčica i stigla je na vreme da vidi kako krokodil vuče dečaka u vodu.

- Čula sam svoje dve unuke kako viču "Krokodil! Krokodil!", brzo se okrenula i videla krokodila kako steže čeljusti nad glavom mog unuka - rekla je žena.

- U tom trenutku sam videla kako mu ruke i noge mlataraju iz gmizavčeve vilice - dodala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.