UŽASAN PRIZOR: Telo muškarca jela mačka

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN PRIZOR: Telo muškarca jela mačka

U mahali Velkovi kod vlasinskog sela Klisura prošle nedelje pronađeno je telo Dragana Borisova (64), koji je živeo sam u porodičnoj kući SURDULICA – U mahali Velkovi kod vlasinskog sela Klisura prošle nedelje pronađeno je telo Dragana Borisova (64), koji je živeo sam u porodičnoj kući. Prizor koji su komšije zatekle ostavio ih je bez reči, jer je po svemu sudeći on bio mrtav par dana, a njegov leš služio je kao hrana za mačku koja je živela sa njim.Komšije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su u ovom kraju udaljene i po nekoliko kilometara, a u zimskom periodu se ne sretnu i mesecima. Međutim, na insistiranje Draganove sestre koja živi u Beogradu i koja je bila zabrinuta jer se danima nije čula sa bratom, zakucali su na vrata njegove kuće. O svemu je obaveštena i policija, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.- Ne mogu da kažem da se takve stvari ne dešavaju, naročito u ovako udaljenim mahalama. Obavljen je uviđaj i konstatovano je da nema tragova nasilja ili obijanja kuće, pa je konstatovano da je čovek umro prirodnom smrću – kaže za Novosti PR Vranjske policije Dragan Stamenković.Dragana je po svemu sudeći izdalo srce, pa je pao pored kreveta, gde su ga pronašli par dana kasnije. Na žalost leš je bio u stravičnom stanju što je potreslo komšije i njegove rođake koji su došli da u petak isprate na večni počinak Dragana koji je prošle jeseni odlučio da proda kuću u Beogradu i doseli se u kuću svojih roditelja kako bi uživao u netaknutoj prirodi ovog kraja.U ovom kraju se još uvek prepričava jeziv događaj iz 2010. godine kada je takođe u planinskom selu Ljutež, mahali Bukovci, kada je nepokretna Zagorka Petrović u domu kod Vladičinog Hana danima gledala kako pacovi jedu telo sina Vlastimira koji je umro od gladi, a od lica su mu ostale samo kosti jer su ga razjedale mačke i pacovi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Surdulica: Pronađen leš muškarca, prizor ostavio komšije bez teksta

Izvor: BKTV News, 04.Feb.2017

Prošle nedelje pronađeno je telo Dragana Borisova (64) u Surdulici, a komšije su zatekle prizor koji ih je ostavio bez teksta- njegov leš služio je kao hrana za mačku koja je živela sa njim...Komšije su u ovom kraju udaljene i po nekoliko kilometara, a u zimskom periodu se ne sretnu i mesecima....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.