UŽASAN NAPAD U BEOGRADU! Pas rasporio stomak detetu (4) - hitno operisan u Tiršovoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:02

UŽASAN NAPAD U BEOGRADU! Pas rasporio stomak detetu (4) - hitno operisan u Tiršovoj

"Zubima mu je maltene rasporio trbušni zid i deo 12-palačnog creva mu je bio izvučen van tela", rekao je dr Stijačić

Pas u Sremčici rasporio stomak detetu - Dečak operisan u Tiršovoj.

- Vrlo brutalno se desio napad na četvorogodišnje dete, zubima mu je maltene rasporio trbušni zid i deo 12-palačnog creva mu je bio izvučen van tela - rekao je dr Stijačić.

Otac je odmah stavio u kola dete sa majkom, zvali su Hitnu pomoć i pedijatar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je detaljno majci objašnjavala šta da radi – da sve što ima skine sa sebe, gurne u ranu, kako bi se zaustavilo krvarenje.

- Alarmirana je dečja klinika u Tiršovoj, da se spremi hirurška sala. Nije bilo razloga da ih sanitet presretne, gubilo bi se vreme - dete je tamo odmah ušlo u proceduru u operacionu salu.

Dr Stijačić je apelovao da se vodi računa jer se napadi dešavaju, ali retko baš ovako brutaln

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U SREMČICI: Pas detetu (4) rasporio stomak, roditelji ga hitno prevezli u Tiršovu, majka sve vreme bila na vezi sa Hitnom

Izvor: Kurir, 09.Jul.2023

Nesrećnoj ženi koja je jedva izdržavala da se ne onesvesti jer se detetu video i deo creva, doktorka Hitne sve vreme držala je pažnju govoreći joj da skine sve sa sebe i gurne u ranu da zaustavi krvarenje

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.