UŽAS u Svilajincu: Osumnjičen da je silovao bratanicu pred devetomesečnom bebom - Prvo mi se UDVARAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Svilajincu: Osumnjičen da je silovao bratanicu pred devetomesečnom bebom - "Prvo mi se UDVARAO"

Prijavila ceo slučaj

Maloletna V. R. iz Svilajnca prijavila je policiji da ju je silovao teča i da je sve to navodno uradio pred njenom maloletnom bebom.

Pročitajte i :

Maloletnica je optužila teču da je 29. aprila ove godine oko 22 sati nasrnuo na nju. Navodno je ona sledećeg dana zajedno sa nevenčanim suprugom otišla u policijsku stanicu i prijavila ceo slučaj.

- Preplašena devojčica je do detalja opisala ceo događaj. Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla da je bila sama u kući u kojoj je živela sa detetom i nevenčanim suprugom. Odjednom je neko pokucao na vrata, što joj je bilo čudno jer je bilo kasno. Tad je na vratima ugledala teču, pa ga pustila u kuću, ne sluteći šta će se sledeće desiti - kaže izvor blizak istrazi.

Zlostavljana devojka je sačekala da joj se suprug vrati kući pa s njim otišla u policiju.

- Provaravaju se navodi V. R. koja je upućena na ginekološki pregled. Takođe će biti saslušan i njen teča. Nakon prikupljenih informacija biće utvrđeno da li ima elementa krivičnog dela i da li će protiv teče biti podneta prijava - kaže izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.