UŽAS u Prizrenu! Otac osumnjičen: Posvađao se sa sinom, pretio da će ga ZAKLATI, a onda je POTEGAO NOŽ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Prizrenu! Otac osumnjičen: Posvađao se sa sinom, pretio da će ga ZAKLATI, a onda je POTEGAO NOŽ?!

Nesrećni mladić pronađen u lokvi krvi

Policija na Kosovu uhapsila je Lj. N. u Prizrenu koji je osumnjičen da je, posle verbalnog sukoba, nožem izbo svog sina.

Pročitajte i:

Povređeni mladić zadobio je teške ubodne rane u predelu ramena, a samo pukom srećom izbegao je smrt jer je sečivo dokačilo i njegov vrat.

- Sve se odigralo juče posle podne, oko 18 sati, kada se otac posvađao sa sinom, a zatim je uzeo nož i krenuo ka njemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rekao mu je "sada ću te zaklati" i više puta zamahnuo nožem ka sinu - kaže izvor iz policije na Kosovu.

Povređeni je pao u lokvi krvi, a njegov otac je navodno otišao u nepoznatom pravcu.

- Lekari su uspeli da saniraju teške telesne povrede koje je žrtva zadobila. Njegov utac je uhapšen, kod njega su pripadnici policije pronašli i krvav nož kojim je izbo sina. Kada su mu policajci prišli on je rekao "znam zašto me tražite, ubio sam sina. Vodite me." Bio je iznenađen ali i srećan kada su mu policajci rekli da njegov sin nije preminuo - kaže izvor i dodaje da je LJ. N. sve vreme plakao u policijskoj stanici tokom saslušanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.