UŽAS u Bihaću: Migrant se utopio u Uni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Bihaću: Migrant se utopio u Uni

Ronilački tim traga za telom utopljenika

Jedan migrant, čiji identitet još nije poznat, utopio se u popodnevnim satima u reci Uni u centru Bihaća, potvrdila je portparolka Ministarstva unutrašnjihh poslova Unsko - sanskog kantona, Snežana Galić.

Pročitajte i: 

Galić je rekla da ronilački tim traga za telom utopljenika.

MUP je, kazala je, dobio dojavu od građana oko 17.30 da se veća grupa migranata kupala na reci Uni i da je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do utapanja jedne osobe.

Upućena je patrola i hitna pomoć kao i ronilački tim.

Oni pokušavaju da pronađu telo utopljenika", rekla je Galićeva i dodala da je do utapanja došlo u blizini gradskog mosta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Migrant se utopio u Uni

Izvor: B92, 05.Jul.2018

Jedan migrant, čiji identitet još nije poznat, utopio se u reci Uni u centru Bihaća, potvrdila je portparolka MUP Unsko - sanskog kantona, Snežana Galić...Galić je za regionalnu N1 tv rekla da ronilački tim traga za telom utopljenika...MUP je, kazala je, dobio dojavu od građana oko 17.30 da se...

Nastavak na B92...

Utopio se migrant u reci Una

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2018

Telo migranta, čiji identitet još nije poznat, izvučeno je iz reke Une u Bihaću, a nakon urađene obdukcije biće utvrđen uzrok smrti, rekla je Srni portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Snežana Galić. "Na mestu događaja je dežurni kantonalni tužioc i u toku su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.