UŽAS! Užice GORI - vatrogasci ne staju sa intervencijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2021, 22:20

UŽAS! Užice GORI - vatrogasci ne staju sa intervencijama

U Ratarskoj ulici na broju 17 zapalio se lift, a na lice mesta odmah su stigle vatrogasne jedinice.

- Brzom intervencijom sprečeno je da se vatra proširi. U akciji su pomogli i serviseri liftova. Plamen je lokalizovan i na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava, što je najvažnije - potvrdio je za Saša Cicvarić načelnih Odeljenja za vanredne situacije grada Užica. Daljom istragom biće utvrđeni uzroci ovog požara, a stanari zgrade veoma su uplašeni.

- Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strašno, sad ćemo sa strepnjom svaki put ulaziti u lift, bezbednije je izgleda da idemo peške. Važno je samo da u ovom incidentu niko nije nastradao - kaže jedan od stanara.

Osim ovog, registrovana su još dva manja požara, a zapalila su se dva vozila. Vatra je i tu brzo lokalizovana, a pretpostavlja se da su uzrok požara neispravne instalacije na automobilima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.