UŽAS USRED BELA DANA! Vozač mrtav pijan oborio ženu na biciklu, pa nastavio da je gazi - pojavio se UZNEMIRUJUĆI SNIMAK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 17:33

UŽAS USRED BELA DANA! Vozač mrtav pijan oborio ženu na biciklu, pa nastavio da je gazi - pojavio se UZNEMIRUJUĆI SNIMAK (VIDEO)

Žrtva je dopustila da se snimak objavi kao upozorenje drugima na uticaj vožnje u alkoholisanom stanju.

Na zastrašujućem snimku vidi se kako vozač, koji je imao četiri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice, udara u ženu na biciklu u Velikoj Britaniji, a onda nastavlja da gazi preko nje dok je žena ležala na zemlji.

Stiven Selvud (43) ostavio je ženu u 70-im sa povredama opasnim po život nakon što je naleteo kolima na nju, piše Daily mail.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je vozila bicikl u Sariju u Velikoj Britaniji prošlog maja kada je Stiven izašao sa sporedne ulice i udario u nju usred bela dana.

Ne samo da ju je oborio sa bicikla, već je nastavio da vozi preko nje dok je nesrećna žena ležala na zemlji.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujući!

Drugi vozač je zaustavio svoj automobil kada je video nesreću, ali se Stiven odvezao pre nego što se na kraju vratio nazad. Policija ga je uhapsila. Iako je do nesreće došlo prošle godine, video je tek sada objavljen.

Sud je osudio Stivena na dve godine i tri meseca zatvora. Takođe je izgubio i vozačku na tri godine nakon što je proglašen krivim za nanošenje teških povreda opasnom vožnjom i vožnjom s previsokom količinom alkohola u organizmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jeziv potez vozača: „Mercedesom“ oborio staricu na biciklu, prešao preko nje i nastavio dalje

Izvor: 24sedam.rs, 16.Maj.2023

Pijani vozač „mercedesa SUV“, 43-godišnji Stiven Selvud divljao je po gradu Gildfordu, nakon čega je pregazio stariju ženu na biciklu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.