UŽAS U SRPSKOM KRSTURU: Očuh obljubio devojčicu (14)!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U SRPSKOM KRSTURU: Očuh obljubio devojčicu (14)!

Pedofilija i obljuba maloletne dece ne prestaje da šokira javnost, još jedan slučaj zabeležen je pre nekog vremena u Srpskom Krsturu kada je S.R.(33) iz Srpskog Krstura izvršio obljubu nad maloletnom devojčicom (14).



OČUH SILOVAO DEVOJČICU: Majka prijavila monstruma, pedofili nastavljaju da napadaju!

Policija iz Novog Kneževca uhapsila je mladića zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube maloletnice. Kako navode izvori bliski istrazi S.R. je nevenčan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << živeo sa devojčicinom majkom, a iz braka sa prethodnom ženom ima dvoje dece.

Kako saznajemo S.R. je prijavila devojčicina majka koja je posumnjala da se nešto događa u njihovoj kući, u odnosu između njene ćerke i partnera sa kojim je živela u poslednje vreme i koji je devojčicin očuh. Ona je ceo slučaj prijavila policiji. Kako se navodi, obljuba nije izvršena uz upotrebu sile te se krivično delo ne kvalifikuje kao silovanje. S.R. je uhapšen po odobrenju tužioca i njemu je određen pritvor do 30 dana nakon saslušanja.

(D. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očuh uhapšen zbog obljube pastorke

Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 09:28

Policija u Novom Kneževcu uhapsila je S. R. (33) iz Srpskog Krstura zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube maloletnice zloupotrebom položaja...Njega sumnjiče da je obljubio četrnaestogodišnju pastorku, sa čijom je majkom odnedavno živeo u nevenčanom braku...Prema saznanjima iz istrage...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.