Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:37

UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Muškarac (52) BRUTALNO PRETUČEN, grupa napadača koristila PALICU kako bi mu zadala udarce!

Grupa muškaraca, navodno iz Beograda, brutalno napala Đ.N. (52) na parkingu u Sremskoj Mitrovici, koristeći palicu, teško ga povredila, nakon čega je hitna intervencija prevezla žrtvu u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica, a zbog ozbiljnosti povreda prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.

Izvor blizak istrazi otkrio je da se sinoć, oko 18 sati, dogodio težak incident u halinom naselju u Sremskoj Mitrovici, na parkingu ispred jednog trgovinskog objekta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Grupa muškaraca, prema nezvaničnim informacijama, navodno iz Beograda, napala je muškarca (52).

Prema rečima svedoka, povređeni je doživeo brutalne napade, primivši udarce palicom po stomaku i glavi.

Hitna pomoć je intervenisala na licu mesta i prevezla muškarca u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica.

Nakon detaljnog pregleda, medicinski izveštaji potvrđuju da je pretrpeo ozbiljne povrede – rasekotine na dva mesta, otok prednjeg trbušnog zida, teške povrede glave, grudnog koša, abdomena i donjih ekstremiteta.

Zbog ozbiljnosti povreda, pretučeni je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu radi daljeg lečenja.

Nezvanično, i sam povređeni je sa područja Beograda, a prema prvim informacijama, stanje pacijenta je ocenjeno kao ozbiljno.

Policija je odmah reagovala na incident i pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti ovog napada i identifikovala napadače.

Detalji ovog događaja ostaju pod istragom policije.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.