UŽAS U POPULARNOM VODENOM PARKU Nađeno telo muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:07

UŽAS U POPULARNOM VODENOM PARKU Nađeno telo muškarca

Beživotno telo nađeno je u vodama državnog parka Hanimun Ajlend na Floridi u nedelju ujutro.

Portparol kancelarije šerifa okruga Pinelas rekao je da su vlasti reagovale na izveštaj o telu u vodi oko 7.40 ujutro, preneo je Wfla.com.

Za sada je potvrđeno da je u pitanju muškarac, ali njegov identitet nije poznat. Portparol je rekao da deluje da njegova smrt nije sumnjiva.

Istraga se nastavlja.

Park Hanimun Ajlend je jedan od omiljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << državnih parkova Floride. Ima više od 6,5 kilometara plaže i stazu dugu pet kilometara koja prolazi kroz jednu od poslednjih preostalih netaknutih borovih šuma, navodi se na sajtu državnih parkova Floride.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.