UŽAS U NOVOM SADU: Mladić na motoru se ZABIO u kola, kaciga PUKLA NA DVA DELA, krv svuda po ulici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 08:18

UŽAS U NOVOM SADU: Mladić na motoru se ZABIO u kola, kaciga PUKLA NA DVA DELA, krv svuda po ulici (VIDEO)

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

Nešto pre 2 sata iza ponoći došlo je do teške saobraćajne nezgode na Keju žrtava racije kod ulice Maksima Gorkog u Novom Sadu.

Za sada nepoznati mlađi muškarac kretao se velikom brzinom iz smera mosta Duga ka ulici Maksima Gorkog. Vozač crvenog Pasata najverovatnije mu je oduzeo prvenstvo prolaza posle čega je došlo do udesa.

Večeras nešto pre 2 sata iza ponoći došlo je do teške nezgode na Keju žrtava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << racije kod ulice Maksima Gorkog. Za sada nepoznati mlađi muškarac kretao se velikom brzinom iz smera mosta Duga ka ulici Maksima Gorkog. Vozač crvenog Pasata najverovatnije mu je oduzeo prvenstvo prolaza nakon čega je došlo do udesa. Od siline udarca motor je uništen, a kaciga je pukla na dva dela. Na asfaltu je vidljiva velika mrlja krvi. Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog u teškom stanju u KCV, ali za sada nema detaljnijih informacija o njegovim povredama.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Jul 6, 2020 at 5:50pm PDT

Od siline udarca, motor je uništen, a kaciga je pukla na dva dela. Na asfaltu je vidljiva velika mrlja krvi.

Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog u teškom stanju u KCV, ali za sada nema detaljnijih informacija o njegovim povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.