Izvor: Kurir, 16.Jun.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOVOM SADU: Devojka nožem izbola bivšeg dečka!

Napad se dogodio nakon verbalne rasprave, kada je K.B. iz Novog Sada, nožem napala momka i nanela mu teške telesne povrede u predelu leđa

NOVI SAD  - P. L. (22) iz Novog Sada, zadobio je teške telesne povrede pošto ga je K. B. (18) izbola nožem u noći između ponedeljka i utorka, nešto posle tri časa, u Gajeovj ulici u Novom Sadu.

Napad se dogodio nakon verbalne rasprave, kada je K.B., takođe iz Novog Sada, nožem napala momka i nanela mu teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << telesne povrede u predelu leđa.

Njih dvoje su, inače, bivši nevenčani supružnici.

Povređeni je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar KCV, a odatle na odelenje Grudne hirurgije Instituta u Sremskoj Kamenici .

Kako saznajemo, njegovo zdravstveno stanje je stabilno i on je na svoj zahtev otišao kući.

K.B. je ubrzo uhapšena i određeno joj je policijsko zadržavanje, a  tereti se za krivično delo pokušaj ubistva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.