UŽAS U NIŠU! Ugljenisan leš starice pronađen u stanu: Porodični prijatelj opisao DETALJE UŽASA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NIŠU! Ugljenisan leš starice pronađen u stanu: Porodični prijatelj opisao DETALJE UŽASA

Starica Ž.P. (82) iz Niša nastradala je juče ujutru u svom stanu na bulevaru Zorana Đinđića 103 u Nišu dok je spavala na električnom dušeku.

Kako se saznaje, Nišlijka je izgorela u vatrenoj stihiji koja je počela iznenada dok je ona bila sama u stanu!

Vatrogasci su brzo evakuisali stanare zgrade koji se nalaze preko puta Vojne bolnice i lokalizovali požar.

- Verujem da je požar izbio na električnom dušeku na kojem je baka spavala.

Verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zbog nečega došlo do kratkog spoja.

- Ona se teško kretala, bila je bolesna i iscrpljena. Još nije poznato da li se ugušila od dima pa je potom izgorela, ili joj je plamen odmah zahvatio odeću - kaže Nenad N, prijatelj porodice koji je trebao da pomaže baki dok su njene ćerke na poslu.

Nenad je stigao pred zgradu neposredno po izbijanju požara u nameri da starici piotekne u pomoć, dok je prva komšinica odmah pozlala vatrogasce.

Komšinica je oko 9 sati prijavila vatrogascima da požar dopire iz stana starice. Odmah je obavestila i hitnu pomoć koja je stigla za 3 minuta ali od požara nije mogla da se probije do nje pa je ušla tek za vatrogascima.

Kada se ekipa hitne pomoći probila do kreveta lekar je mogao samo da konstatuje smrt jer je telo nesrećne žene je već bilo ugljenisano.

Požar je izbio na drugom spratu u stanu čiji se prozori nalaze na strani prema Bulevaru Zorana Đinđoća pa su plameni jezici bili vidljivi i sa ulice.

Do dolaska vatrogasaca vatra se brz širila i umalo nije zahvatila stanove na prvom i trećem spratu ali su vatrogasci spasioci to sprečili.

U toku je uviđaj kojim se utvrđuje uzrok požara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.