UŽAS U MOSTARU Nadnuti mladići iz Zemuna, jednom slomljena vilica - sve zbog natpisa na majici

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 12:22

UŽAS U MOSTARU Nadnuti mladići iz Zemuna, jednom slomljena vilica - sve zbog natpisa na majici

Policija traga za počiniocima.

Dva muškarca iz Zemuna napadnuta su u Mostaru, a jedan od njih (33) teško je povređen pri padu niz stepenice, potvrdio je portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Marić je naveo da su dvojicu mladića juče oko 17 časova napale dve nepoznate osobe u Ulici Kuluk u Starom gradu i da je teško povređeni zadobio prelom vilice, prenosi Srpskainfo.

- Njega su gurnuli i on je pao niz stepenice. Njegov prijatelj je naveo da su napadnuti zbog natpisa "Zemun" na majicama – rekao je Marić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva muškarca iz Zemuna napadnuta u Mostaru

Izvor: Danas, 01.Maj.2023

Dva muškarca iz beogradske opštine Zemun napadnuta su u Mostaru, a jedan od njih (33) teško je povređen pri padu niz stepenice, potvrdio je portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić, preneo je danas RTRS.

Nastavak na Danas...

"Ovo ne doprinosi ničemu" Višković osudio napad na mladiće iz Srbije u Mostaru, zatražio hitnu reakciju nadležnih

Izvor: Blic, 01.Maj.2023

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković osudio je napad na dvojicu mladića iz Srbije, koji se dogodio juče u Mostaru, od kojih je jedan teško povređen. Napadnuti mladići su bili učesnici jednog sportskog događaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.