UŽAS U KOSJERIĆU! Žena iz stana U PLAMENU pobegla na terasu sa STRAŠNIM OPEKOTINAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 23:45

UŽAS U KOSJERIĆU! Žena iz stana U PLAMENU pobegla na terasu sa STRAŠNIM OPEKOTINAMA

Danas nešto iza 17 sati buknuo je požar u stanu u kome ova žena živi sama, na trećem spratu zgrade.

Samo zahvaljujući pravovremenoj intervenciji policajaca i vatrogasaca iz Kosjerića večeras je spasen život 75-godišnje žene iz ovog mesta i sprečeno da se požar koji je buknuo u njenom stanu priširi na druge delove zgrade.

Sa opekotinama drugog i trećeg stepena Kosjerka je najpre prebačena u Opštu bolnicu odakle je posle ukazane prve pomoći upućena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na VMA.

Danas nešto iza 17 sati buknuo je požar u stanu u kome ova žena živi sama, na trećem spratu zgrade na adresi Karađorđeva 27. Starica je tom prilikom dobila opekotine, a ne mogavši od buktinje i dima da se probije do ulaznih vrata i pobegne istrčala je na terasu.

Na lice mesta brzo su pristigli vatrogasci. Prema priči očevidaca jedna ekipa se uhvatila u koštac sa požarom ne dozvolivši da se vatra proširi na ostale stanove, a druga se uz pomoć merdevina popela na terasu i evakuisala ženu.

Razlozi ovog požara za sada nisu poznati, a trebalo bi da ih utvrdi uviđaj koji će biti obavljen sutra

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.