UŽAS U FABRICI U NIŠU: Valjak radniku odsekao stopalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U FABRICI U NIŠU: Valjak radniku odsekao stopalo

Radnik je operisan u Kliničkom centru u Nišu.

Radnik niškog preduzeća "Vulkan" M.N. (46) iz Mramora teško je povređen sinoć oko 21.30 časova u pogonu ove fabrike kada mu je valjak na proizvodnoj traci odsekao stopalo desne noge.

On je prebačen u Klinički centar u Nišu gde je hirurški zbrinut ali zbog težine povrede lekari nisu uspeli da mu spasu stopalo.

Radnik se popeo na traku da zameni gumu kada mu je valjak prešao preko stopala. Da li se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi o nepažnji ili je do incidenta došlo na drugi način utvrdiće se istragom i inspekcijskim nadzorom.

- Pacijent je smešten na intenzivnoj nezi, hirurški je zbrinut ali zbog težine povrede lekari nisu uspeli da mu spasu stopalo. Biće prebačen na Klinku za vaskularnu hirurgiju - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.