UŽAS U DUGOM SELU! Upali na zabavu pa počeli da pucaju u ljude, oglasila se policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 19:18

UŽAS U DUGOM SELU! Upali na zabavu pa počeli da pucaju u ljude, oglasila se policija

Četvorica su uletela na privatnu zabavu i nakon verbalnog koškanja počeli su da pucaju.

U Dugom Selu juče poslepodne došlo je do pucnjave. Naime, kako javlja zagrebačka policija, četiri muškarca upala su na privatnu zabavu u jedan ugostiteljski objekat.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda i do pucnjave.

- Juče, 28. januara oko 18 sati, u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, tokom privatnog okupljanja u ugostiteljskom objektu, četvorica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepoznatih počinitelja ušla su u prostor i verbalno zapretili osobama koja su se tamo nalazile da bi tada počeli međusobno da se naguravaju.

- Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u beg. U događaju nije bilo povređenih osoba. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Kriminalističko istraživanje je u toku - piše policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.