UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Muškarac (38) izboden na Trgu Republike, hitno prebačen u Urgentni centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 07:23

UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Muškarac (38) izboden na Trgu Republike, hitno prebačen u Urgentni centar

Jedan muškarac je lakše povređen kada je uboden nožem u centru Beograda, a noć je protekla bez težih saobraćajnih nezgoda, dok su za pomoć najviše zvali hronični bolesnici, rečeno je u službi Hitne pomoći

Na Trgu republike je jutros u 02:43 časova muškarac (38) uboden nožem u ruku i sa lakšim povredama je prebačen u Urgentni centar.

Tokom noći dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći koje su ukupno obavile 89 intervencija, od čega 10 na javnim mestima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uglavnom zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča,a preveženo je i desetak kovid pacijenata do Kovid bolnice u Batajnici.

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari i hipertenzičari, kao i psihijatrijski pacijenti, rečeno Tanjugu u službi Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: Stravičan udes na Banovom brdu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Muškarac uboden nožem na Trgu republike

Izvor: Blic, 10.Avg.2022

Jedan muškarac je lakše povređen kada je uboden nožem u centru Beograda, a noć je protekla bez težih saobraćajnih nezgoda, dok su za pomoć najviše zvali hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.