UŽAS U BEOGRADU: Mladić isekao vene, pa skočio sa trećeg sprata - jedna stvar ga je spasila SIGURNE SMRTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 07:52

UŽAS U BEOGRADU: Mladić isekao vene, pa skočio sa trećeg sprata - jedna stvar ga je spasila SIGURNE SMRTI

Mladić je zbrinut, ukazana mu je pomoć, ali i data druga šansa.

Dramatičan pokušaj samoubistva odigrao se sinoć u Beogradu kada je mladić (25) na Banom brdu odlučio da sebi oduzme život.

Kako se nezvanično saznaje, on je najpre sebi isekao vene, međutim nije mogao da sačeka da iskrvari. I možda ga je to nestrpljenje baš i spasilo, jer je odmah potom odlučio da skoči sa trećeg sprata zgrade.

Međutim, nakon skoka on je iščašio rame i skočni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zglob i naneo sebi površinske povrede glave, ali srećom i privukao pažnju na svoju tragičnu odluku. Hitna pomoć je došla na lice mesta, sanirala njegove povrede, od kojih su najozbiljnije bile te presečene vene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAHOTA U BEOGRADU Mladić prerezao sebi vene, pa skočio sa trećeg sprata, a onda se dogodilo ČUDO

Izvor: Blic, 20.Sep.2021

Dramatičan pokušaj samoubistva odigrao se sinoć u Beogradu kada je mladić (25) na Banovom brdu odlučio da sebi oduzme život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.