UŽAS! Telo dečaka (10) izvučeno iz reke, hitna pomoć izašla na lice mesta ali NIJE BILO SPASA: Porodica se potresnim rečima oprostila: Želeo je da postane pilot...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:17

UŽAS! Telo dečaka (10) izvučeno iz reke, hitna pomoć izašla na lice mesta ali NIJE BILO SPASA: Porodica se potresnim rečima oprostila: "Želeo je da postane pilot..."

Porodica školarca koji je umro nakon što je izvučen iz reke odala je počast svom sinu.

Šadrak Apija (10) je imao poteškoće dok je bio u reci Kenet u Redingu u ponedeljak popodne.

Hitna pomoć je izašla na lice mesta, ali dečaku, koji je bio blizak sa sestrama i sanjao da postane pilot, nije bilo spasa.

U emotivnom odavanju počasti, njegovi roditelji su rekli: "Voleli smo Šadraka, bio je tiha osoba i hrišćanin koji je često čitao Bibliju." >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Voleo je fudbal i želeo je da bude pilot kada odraste. Voleo je svoje sestre Natali i Nikol i one su volele njega – rekla je njegova porodica.

Policija je pozvana na lice mesta u blizini Vaterlo Medouza u ponedeljak oko 14 časova, ali je Šadrak tragično preminuo nakon incidenta.

Njegova smrt se tretira kao neobjašnjena, ali nije sumnjiva.

Policajci su njegovu smrt opisali kao „apsolutnu tragediju“ u kojoj je „mladi dečak umro nakon što je upao u poteškoće u vodi“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.