UŽAS! Palo drvo na vozilo u pokretu, dve osobe povređene (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:07

UŽAS! Palo drvo na vozilo u pokretu, dve osobe povređene (FOTO)

Jeziva nesreća u Crnoj Gori.

Dve osobe su povređene na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac, u mestu Ravna Rijeka, nakon što je drvo palo na vozilo u pokretu.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti, dok je druga osoba zadobila lakše telesne povrede.

Trenutno je obustavljen saobraćaj za teretna vozila, dok se mala vozila mogu kretati alternativnim putem.

Kako se pretpostavlja, drvo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << palo zbog nevremena i obilnih snežnih padavina.

Uviđaj vrši dežurni tužilac.

Tokom popodnevnih sati na teritoriji opštine Bijelo Polje došlo je do još jednog incidenta izazvanog nevremenom, jer je pukla vodovodna cev a voda se izlila na lokalne i glavne prilazne puteve.

- Nakon intervencije situacija je sanirana, a voda se povukla sa ulica - rekli su u Službi zaštite i spašavanja Bijelo Polje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.