UŽAS! Otac pijan mahao pištoljem u dvorištu, METAK POGODIO DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 10:55

UŽAS! Otac pijan mahao pištoljem u dvorištu, METAK POGODIO DETE

Pijan mahao pištoljem u dvorištu i pucao sebi u šaku, metak pogodio i dete.

Muškarac (34) iz sela Kuršanec u Hrvatskoj neoprezno je rukovao pištoljem u dvorištu kuće. U jednom trenutku je ispalio metak koji mu je prošao kroz šaku te je pogodio i dete u nadlakticu. Oboje su završili u bolnici, prenosi 24sata.

Međimurska policija završila je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da je 34-godišnjak počinio krivično delo dovođenja u opasnost života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, sumnja se kako je u nedelju, oko 19.30 sati u Kuršancu, u dvorištu porodične kuće, pod uticajem alkohola neoprezno rukovao pištoljem usled čega je došlo do pucanja. Zrno ispaljeno iz pištolja prošlo je kroz levu šaku osumnjičenog te potom pogodilo dete koje je pritom zadobilo prostrelnu ranu desne nadlaktice.

Povređeni su privatnim vozilom prevezeni u čakovečku bolnicu, gde su zadržani na daljem lečenju.

Ujedno, protiv 34-godišnjeg osumnjičenog podneće se optužni predlog Opštinskom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavci i posedovanju oružja građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.