UŽAS! Otac ostavio devojčicu da dva dana leži mrtva u krevetu: Lice su joj pojeli pacovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 00:08

UŽAS! Otac ostavio devojčicu da dva dana leži mrtva u krevetu: Lice su joj pojeli pacovi

Policija istražuje da li je devojčica, koja je bolovala od Daunovog sindroma i odrasla bez majke, izgladnjivana na smrt i da li joj je uskraćena medicinska pomoć

Lice bespomoćne devojčice, koju je navodno otac ostavio da umre, pojeli su pacovi nakon što je njeno telo dva dana ležalo u krevetu u kući u Brizbejnu, rekla je australijska policija.

Užasni detalji smrti male Vilou Dan (4) objavljeni su u utorak uveče.

Njen otac Mark Džejms Dan (43) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužen je za ubistvo ćerke nakon što je policija došla u njihov dom u ponedeljak uveče.

Dan je rekao policiji kako je ćerku mrtvu pronašao u subotu ujutru, ali da nije tražio medicinsku pomoć.

Policija je rekla da je devojčica ostavljena da trune u svom krevetiću, čak i nakon što je njen otac navodno pronašao telo, koje su kasnije pojeli pacovi.

.

Njeno telo pronađeno je u spavaćoj sobi u iznajmljenoj kući, u kojoj je živela sa ocem, maćehom i polusestrom.

Majka devojčice umrla je od komplikacija na porođaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.