UŽAS NA PRUZI: Zapričala se sa drugaricama, pa je kod Palilulske rampe PREGAZIO VOZ!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA PRUZI: Zapričala se sa drugaricama, pa je kod Palilulske rampe PREGAZIO VOZ!

Nišlijka Z.K. (77) smrtno je stradala danas oko 12 sati kada je u blizini Palilulske rampe udario teretni voz koji se kretao iz pravca Dimitrovgrada.



POBESNELI PSI U NIŠU: Petoro ljudi izujedano u jednom danu!

Kako svedoče očevici događaja, starica je bila u razgovoru sa dve prijateljice kada je bez ikakve najave zakoračila na prugu dok je nailazio voz.

– Sve se desilo iznenada, baka je krenula preko pruge iako je mašinovođa trubio. Nije joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bilo pomoći, nisu postojale nikakve šanse da se voz zaustavi, ostala je ispod vagona – svedoči jedan od očevidaca.

Foto: Telegraf

Rodbina stradale žene uplakano je komentarisala nesreću. Kako su kazali, imala je običaj da šeta te je i juče izašla iz kuće u toku prepodneva.

Niko ne zna zbog čega je došla do Palilulske rampe kada živi na sasvim drugom kraju grada.

Hitna pomoć je odmah izašla na lice mesta, ali ništa nisu mogli da učine. Policija obavlja uviđaj.

(D.R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregazio je voz dok je pričala sa prijateljicama?!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2016

Nišlijka Z.K. (77) poginula je kada je u blizini Palilulske rampe udario teretni voz koji se kretao iz pravca Dimitrovgrada..Foto: Mondo/ Goran Sivački..Kako svedoče očevici događaja, starica je bila u razgovoru sa dve prijateljice kada je bez ikakve najave zakoračila na prugu dok je nailazio voz,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.