UŽAS NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Koza zalutala u Bloku 38, dva vlasnička psa je nemilosrdno napala - vika odzvanjala Novim Beogradom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 14:52

UŽAS NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Koza zalutala u Bloku 38, dva vlasnička psa je nemilosrdno napala - vika odzvanjala Novim Beogradom (FOTO)

Psi napali kozu.

Na Novom Beogradu, u Bloku 38, zalutala je koza.  Ipak, nije to prvi put, niti je sasvim neobično da životinja zaluta beogradskim ulicama, ali je ova situacija bila nešto drugačija.

Naime, dva vlasnička psa, čoveka koji ih je izveo u šetnju blokom, nemilosrdno su napali kozu i napravili joj povrede na repu.

Naš čitalac kaže da je vika odzvanjala blokom i da je delovalo kao da će psi rastrgnuti životinju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako nam kaže čitalac portala, meštani su brzo reagovali, uspeli da odvoje pse od koze i da blagovremeno pozovu veterinarsku ambulantu koja se potom postarala za dobrobit ranjene životinje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.