UŽAS NA AUTO-PUTU KOD GROCKE: Maskirani muškarci sa palicama napali HRVATSKE NAVIJAČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 08:45

UŽAS NA AUTO-PUTU KOD GROCKE: Maskirani muškarci sa palicama napali HRVATSKE NAVIJAČE

Na mesto napada brzo je stigla policija i Hitna pomoć.

Maskirani muškarci palicama, jutros oko 4 sata na auto-putu kod Grocke, razbili stakla na autobusu u kom su bili navijači iz Hrvatske.

Nezvanično, oni su automobilima blokirali put autobusu u kom su bili navijači koji su se vraćali sa Kosova i Metohije, a zatim palicama krenuli da udaraju po staklima.

Lake povrede zadobio je vozač koji je zadobio posekotinu na levoj ruci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nezvanično, oni su automobilima blokirali put autobusu u kom su bili navijači koji su se vraćali sa Kosova i Metohije, a zatim palicama krenuli da udarju po staklima.

Kako se saznaje, u autobusu su bili navijači FK "Rijeke" koji su se vraćali sa Kosova i Metohije gde je njihov klub igrao u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Na svu sreću niko nije povređen.

Beogradska policija intezivno traga za vandalima koji su u napadu koristili palice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Drama kod Grocke: Napadnut autobus sa navijačima iz Hrvatske

Izvor: B92, 28.Jul.2023

Beograd -- Maskirani muškarci palicama, jutros oko 4 sata na auto-putu kod Grocke, razbili stakla na autobusu u kom su bili navijači iz Hrvatske, saznaje "Telegraf.rs"...Na mesto napada brzo je stigla policija i Hitna pomoć...Lake povrede zadobio je vozač...Kako "Telegraf.rs" saznaje, u autobusu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.