UŽAS! Majmun rasporio dečaku stomak, izletela mu creva dok se igrao sa drugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 12:48

UŽAS! Majmun rasporio dečaku stomak, izletela mu creva dok se igrao sa drugarima

Šumski zvaničnik prenosi da njegov tim daje sve od sebe da uhvati životinje.

Dečak je umro nakon što ga je napala "ozloglašena banda majmuna" dok se sa drugarima igrao u blizini hrama u Salkiju, malom selu u zapadnoj državi Gudžarat u Indiji.

Majmuni su napali njegove drugare i dečaka, ali je on umro nakon što mu je jedan od sisara rasporio stomak i izvukao creva napolje.

- U napadu su mu istrgnuta creva iz stomaka. On je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odjuri do kuće, ali kada su ga doveli u bolnicu bio je mrtav - rekao je policijski zvaničnik lokalnim medijima, prenosi Daily mail.

Visal Čaudhari, šumski zvaničnik, rekao je da njegov tim daje sve od sebe da uhvati životinje.

-Uhvatili smo dva langura u toku prošle nedelje, a postavili smo kavez za još jednog. U selu se nalazi veliki broj majmuna, uključujući i četiri odrasla, koji su bili uključeni u napade - dodao je.

Languri su vrsta majmuna koja inače nije agresivna, međutim, naučnici su primetili da muški sisari mogu da postanu opasni kako bi dokazali svoju dominaciju i istakli se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.