UŽAS KOD VELIKOG SRPSKOG GRADA! Poštar bezuspešno kucao na vrata, a onda je usledio HOROR prizor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 19:56

UŽAS KOD VELIKOG SRPSKOG GRADA! Poštar bezuspešno kucao na vrata, a onda je usledio HOROR prizor!

Policija je odmah reagovala

Leš starijeg muškarca pronađen je tokom vikenda u njegovoj kući u mestu Priječani kod Banjaluke, saznaje "Glas Srpske“. Kako nezvanično saznaje Glas, radi se o starijem muškarcu koji je danima bio mrtav u kući.

Izvor je objasnio da je slučaj policiji prijavio poštar koji je bezuspešno kucao na vrata.

- Iz kuće se osetio neugodan miris, a nakon ulaska, u njoj je pronađen leš. Posle uviđaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo je prevezeno na obdukciju, ali za sada nemamo indicije da je u pitanju nasilna smrt - naveo je izvor.

Kako piše navedeni portal, pored nepomičnog tela, koje je u kući bilo danima, radili su grejalica i televizor.

- O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske - rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka, dodajući da se na ovom slučaju još radi.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka potvrdili su da je obdukcija pokazala da je reč o prirodnoj smrti.

Izvor: Srbija Danas/Glas Srpske/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.