UŽAS KOD KRALJEVA: Prevrnuo se kamion, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:50

UŽAS KOD KRALJEVA: Prevrnuo se kamion, ima povređenih

Vatrogasci na terenu.

U saobraćajnom udesu koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 13.30 na lokalnom putu Jovac-Kamenica, nedaleko od Kraljeva, povređene su dve osobe.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada se kamion sa prikolicom za rasuti teret, prevozeći kamen iz obližnjeg kamenoloma, i krećući se prema Jovcu, iz neutvrđenih razloga prevrno na desni bok.

Tom prilikom povređeni su vozač i suvozač kamiona koji su ubrzo preveženi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Zbog prevrtanja, teret koji se prevozio prosuo se kraj puta, ali su zbog izlivanja nafte na kolovoz pune ruke posla imali i vatrogasci i putarske službe kako bi ovaj put u što kraćem roku učinili bezbednim za saobraćaj.

Izvor:Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.