UŽAS KOD ALEKSANDROVCA: Bežao od policije pa se ZAKUCAO u dva automobila! Ima teško povređenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 10:04

UŽAS KOD ALEKSANDROVCA: Bežao od policije pa se ZAKUCAO u dva automobila! Ima teško povređenih (FOTO)

Prema prvim informacijama, tri osobe su teško povređene.

Sinoć, oko 2 sata iza ponoći došlo je do teške saobraćajne nezgode u Aleksandrovcu Župskom u naselju Vitkovo. Tri osobe su teško povređene.

Kako se može videti na Instagram stranici 192_rs na mestu nesreće su odmah stigle vatrogasne ekipe, Hitna pomoć i policija, a stanje učesnika za sada nije poznato.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U komentarima na podeljenoj objavi stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je do nesreće došlo tako što vozač nije želeo da stane kada ga je policija zasutavila, te je počeo da beži da bi nakon nekoliko kilometara udario u dva vozila i nastavio da beži. Policija traga za njim. Dalje se navodi da su se u jednom vozilu nalazila dva mladića od kojih je jedan teško povređen i da je bio bez svesti, te da su ga očevici izvlačili iz automobila. Vozač je u ovom vozilu bio svestan, ali takođe sa teškim povredama.

Izvor:Srbija Danas/192.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.