UŽAS ISPRED POZNATOG HOTELA  Pas napao bebu, majka u očaju vrištala! Evo šta se desilo sa vlasnikom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 22:40

UŽAS ISPRED POZNATOG HOTELA Pas napao bebu, majka u očaju vrištala! Evo šta se desilo sa vlasnikom (VIDEO)

Na video-snimku se vidi kako majka drži svoje dete nakon ujeda.

Jednogodišnjeg dečaka pas je ujeo za natkolenicu nakon što se otrgao iz ruku svog vlasnika ispred hotela Hilton u Griniču u Velikoj Britaniji.

Na video-snimku se vidi kako majka drži svoje dete nakon ujeda.

Naime, kako se navodi, muškarac (29) uhapšen je zbog toga što nije držao svog psa pod kontrolom nakon što je ujeo dečaka.

"Čuo sam vrisak i odjednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se stvorilo mnogo prolaznika ispred hotela. Osoblje hotela Hilton je brzo reagovalo i pružilo je bebi prvu pomoć", rekao je svedok koji je napravio video-snimak.

Pas napao dete pic.twitter.com/wCX2u0LYp8

— Kalabaster (@KalabasterJak) October 5, 2023

On je takođe dodao da je vlasnik psa hteo da ode sa lica mesta i ostavi broj telefona, ali da se policija stvorila jako brzo na mestu nesreće.

Hero mum shielded toddler after he was attacked by ‘XL Bully’ on street in horrific mauling caught on camerahttps://t.co/9bSSon0bpV

— The Sun (@TheSun) October 4, 2023

"Policija je stigla jako brzo, bilo je šest automobila, ambulatna kola i jedinica za pse, oko 20 policajaca. Jasno se video veliki ugriz na natkolenici deteta. U kolima hitne pomoći smo previli detetu nogu. Majka je konstantno vrištala i plakala", rečeno je za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.