UŽAS ISPRED BEOGRADSKE FIRME: Muškarac pokušao da ubije kolegu na parkingu, ostavio ga u lokvi krvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 08:52

UŽAS ISPRED BEOGRADSKE FIRME: Muškarac pokušao da ubije kolegu na parkingu, ostavio ga u lokvi krvi

Policija je pronašla nož kojim je izvršen zločin.

Beogradska policija uhapsila je muškarca (29) zbog sumnje da je sinoć oko 22 sata u Zemunu u Ulici Batajnički drum nožem pokušao da ubije kolegu (37).

Povređeni je primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi gde su mu konstatovane četiri ubodne rane i nalazi se na odeljenju hirurgije.

Prema informacijama, dvojica kolega posvađali su se na parkingu firme. U jednom trenutku muškarac je uzeo nož i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta izbo žrtvu po leđima. Nakon pokušaja ubistva on je ostavio kolegu u lokvi krvi i odvezao se kući.

Uhapšen je nekoliko minuta kasnije.

Istragu vodi zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNIMLJEN POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU! Nenad izbo kolegu i ostavio ga u lokvi krvi, policija pronašla nož na putu za Novi Sad

Izvor: Blic, 20.Apr.2023

Nenada M. (29) koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć oko 22 sata u Zemunu u Ulici Batajnički drum nožem pokušao da ubije kolegu Dejana S. (37), snimile su kamere objekta na čijem parkingu se dogodio napad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.