UŽAS! Dečak (13) se okliznuo i pao sa visine od 30 metara - smetao ljudima da prave fotografije?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 07:23

UŽAS! Dečak (13) se okliznuo i pao sa visine od 30 metara - smetao ljudima da prave fotografije?!

U spašavanju je učestvovalo više desetina zaposlenih hitne pomoći

Trinaestogodišnji dečak preživeo je nakon što se okliznuo i pao s visine od gotovo 30 metara u Grand kanjonu u američkoj saveznoj državi Arizoni. Spasilačkim ekipama trebalo je dva sata da izvuku Vijata Kofmana na sigurno nakon što je u utorak pao s visine u području Nort Rima koji posećuju turisti.

Prevezen je u bolnicu s teškim povredama, ali je kasnije otpušten. Vijat je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokalnoj televizijskoj stanici da je pao dok se pomerao s puta kako bi ljudi mogli da fotografišu. Rekao je da je čučao i jednom se rukom držao za kamen kada je izgubio ravnotežu i pao, piše BBC.

- Ne sećam se skoro ničega nakon pada. Samo sam se povremeno budio i video da sam u vozilu hitne pomoći i helikopteru - dodao je.

Trinaestogodišnjak je imao devet slomljenih pršljenova, puknuće slezine, slomljenu šaku i kolabirano plućno krilo.

. Vijata je na sigurno izvukao tim iz Nacionalnog parka Grand Kanjon, koji se spustio niz liticu nakon što su spasioci shvatili da se do njega ne može doći helikopterom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.