UŽAS - 150 TRULIH LEŠEVA UMRLIH OD KORONE: Plivaju NADUTI po reci - psi im raznose delove tela, narod strahuje od zaraze

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 19:00

UŽAS - 150 TRULIH LEŠEVA UMRLIH OD KORONE: Plivaju NADUTI po reci - psi im raznose delove tela, narod strahuje od zaraze

Više od 150 tela primećenih u reci na granici Bihara sa Utar Pradešom, navodi Times of India. Lokalni zvaničnici negirali su da je reč o tolikoj brojki.

Leševi umrlih od korona virusa bačeno je u reku Gang zbog straha da ih rođaci ne mogu sahraniti ili kremirati, a ovo dovoljno govori o krizi koja je zahvatila Indiju sa korona virusom.

Ministarstvo zdravlja zabiležilo je u ponedeljak još 366.161 zaraženih i 3.754 smrtnih slučajeva - iako su obe brojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gotovo sigurno nedovoljne jer se čini da će sutra zemlja dostići sumornu prekretnicu od 250.000 smrtnih slučajeva.

Raspadnuta tela otkrivena su danas na obalama Ganga u severnoj državi Bihar, a stanovnici su lokalnim zvaničnicima rekli da su videli njih na desetine kako plutaju nizvodno.

- Oni su naduti i u vodi su najmanje pet do sedam dana. Odložićemo tela. Moramo istražiti odakle su - rekao je jedan lokalni zvaničnik.

Lokalna administracija veruje da su preminuli pacijenti sa korona virusom, a seljani su preplašeni da bi se bolest mogla dalje širiti nakon što su psi viđeni kako razvlače tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.