OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: Četiri dana pre stravičnog ubistva mučio sestru (12) užarenim kleštima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 07:02

OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: Četiri dana pre stravičnog ubistva mučio sestru (12) užarenim kleštima

Optuženi je navodno počeo da maltretira dete sumnjajući da je u vezi sa nekim, rečeno je iz policije.

Jedan muškarac je navodno mučio i ubio svoju 12-godišnju sestru sumnjajući da je imala ljubavnu vezu u okrugu Tane u Maharaštri, saopštila je policija u ponedeljak.

30-godišnji optuženi uhapšen je nakon što je dete dovezeno u bolnicu u nedelju, gde su je lekari proglasili mrtvom, rekao je zvaničnik.

Prema preliminarnim istragama, žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je živela sa bratom i snajom, jer je ostala bez majke, a otac je živeo u njihovom rodnom gradu, rekao je zvaničnik.

Muškarac je navodno mučio žrtvu tako što joj je vrućim kleštima nanosio opekotine na telu. Mučenje je trajalo četiri dana, a žrtva je na kraju podlegla teškim povredama, rekao je on.

Protiv optuženog je podignuta optužnica prema indijskom krivičnom zakonu, rekao je viši inspektor Madhukar Kad iz centralne policijske stanice Ulhasnagar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Menadžer hotela se ušunjao u sobu gosta i sisao mu nožne prste

Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2023

Noćni menadžer hotela u Tenesiju je uhapšen nakon što se ušunjao u sobu jednog muškarca i sisao mu nožne prste, saopštila je tamošnja policija, prenosi New York Post.. Dejvud Nil, 52-godišnji menadžer hotela South Hilton u Nešvilu navodno se ušunjao u sobu jednog gosta dok je on spavao....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.