UTOVARAO DROGU NA BROD Ivan Đurašević uhapšen sa kokainom vrednim MILIJARDU DOLARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTOVARAO DROGU NA BROD Ivan Đurašević uhapšen sa kokainom vrednim MILIJARDU DOLARA

Američke federalne vlasti zaplenile su juče u Filadelfiji kokain čija je ulična vrednost procenjena na više od milijardu dolara!

U pitanju je jedna od najvećih zaplena kokaina u istoriji SAD. Na teretnom brodu "MSC Gajan" otkriveno je 16,5 tona droge, a podignute su federalne optužnice protiv dvojice mornara koji su priznali da su pomogli utovar kokaina u brod dok je bio na moru.

Na osnovu podataka iz sudske dokumente mediji prenose da su optuženi Ivan Đurašević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Fonofave Tijasage.

Federalni agenti tvrde da su njih dvojica utovarili kokain iz 14 čamaca sa drogom koji su u dva navrata prišli teretnom brodu.

This is one of the largest drug seizures in United States history. This amount of cocaine could kill millions – MILLIONS – of people. My Office is committed to keeping our borders secure and streets safe from deadly narcotics. https://t.co/nWPfgpGqYa

— US Attorney William M. McSwain (@USAttyMcSwain) June 18, 2019

- Ovo je najveća zaplena droge u istoriji Istočnog okruga Pensilvanije. Članovi posade broda su uhapšeni i suočeni sa federalnom optužnicom, a istraga je u toku - objavila je prethodno na Tviteru kancelarija Državnog tužilaštva za Istočni okrug Pensilvanije.

"En-Bi-Si njuz" je pozivajući se na izvore iz lokalne policije javio da je ulična vrednost droge 750 miliona dolara. Televizija je navela da je droga, smeštena u sedam brodskih kontejnera, otkrivena kasno sinoć.

Pogledajte rezultate

Ukoliko vas napadne ajkula ovo je JEDINA ispravna reakcija ukoliko želite da PREŽIVITE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.