UTERUJE STRAH U KOSTI: Šta je kraljica Elizabeta poklonila Hariju i Megan za venčanje (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTERUJE STRAH U KOSTI: Šta je kraljica Elizabeta poklonila Hariju i Megan za venčanje (FOTO)

Pri odabiru svog poklona, kraljica Elizabeta II za svog je unuka i njegovu suprugu odlučila je da bude prilično darežljiva Iako kraljevski par treba da se odrekne većine svojih svadbenih poklona u vrednosti od 8 miliona funti koje su primili od nepoznatih darivatelja i kompanija koje su putem njih želele da ostvare promociju i dobit, jedan poklon, onaj kraljice Elizabete II, sigurno je nadomestio spomenuti "gubitak". Pri odabiru svog poklona, kraljica Elizabeta II za svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je unuka i njegovu suprugu odlučila je da bude prilično darežljiva. Poklon dostojan kraljice, zapravo je kuća "York Cottage" na imanju u Sandringhamu. Pročitajte još - KRALjIČIN GEST: Elizabeta Druga ustupa svoju asistentkinju Megan Markl Poklon kojim je Elizabeta II zasigurno oduševila mladence, u bukvalnom je smislu neverovatnih proporcija ako je suditi prema 8000 hektara zemlje na koliko se prostire imanje. Od toga, 240 hektara čini javni park, a 24 hektara vrt koji je ujedno povezan s glavnom kućom. Imanje zapravo datira sve do razdoblja kralja Edvarda VII. koji je kuću poklonio svom sinu, kralju Džordžu V u 1893. godini. Pročitajte još - NI REČI O GLUMI: Objavljena biografija Megan Markl na kraljevskom sajtu Hari i Megan trenutno borave u kući Notingam koja je smeštena na prostoru Kensington palate, a svoj novi dom će koristiti kao odmaralište. Zanimljivo je da prema navodima stranih medija, spomenuto imanje izbegavaju pripadnici kraljevske porodice zbog toga što smatraju da je kuća ukleta. Inside of York Cottage on the Sandringham Estate in 1897 when it was home to George V and Queen Mary, then Duke and Duchess of York.Metro is reporting The Queen will give the cottage to Harry and Meghan. pic.twitter.com/7ZheqcDl4x— Fabulous Four Updates (@Fabulous4Update) June 2, 2018 (story.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJIČIN UKLETI POKLON: Elizabetin dar za venčanje Hariju i Megan uteruje STRAH u kosti! (FOTO)

Izvor: Kurir, 05.Jun.2018, 06:50

Iako kraljevski par treba da se odrekne većine svojih svadbenih poklona u vrednosti od 8 miliona funti, koje su primili od nepoznatih darodavaca i kompanija koje su putem njih želele da ostvare promociju i dobit, jedan poklon, onaj kraljice Elizabete II, sigurno je nadoknadio taj gubitak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.