UTAPALA MESO U ANTIFRIZ I UBILA KOMŠIJINOG PSA: Izbegla zatvor, pa pobegla od sramote (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 22:44

UTAPALA MESO U ANTIFRIZ I UBILA KOMŠIJINOG PSA: Izbegla zatvor, pa pobegla od sramote (VIDEO)

Okrutna žena koja je ubila komšijinog psa zalivanjem mesa antifrizom pošteđena je zatvora.

Suzan Foster (60) namerno je stavila komad mesa u antifriz i bacila ga preko ograde u baštu Kolina Starka, gde ga je pojeo njegov nemački ovčar Roksi.

Roksi, koju je Kolin čuvao od njene osme nedelje, provela je četiri dana u strašnim bolovima i povraćanju pre nego što su veterinari odlučili da je uspavaju kako bi prekinuli njenu patnju.

Šokantni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak CCTV-a uhvatio je trenutak kada je Suzan bacila hranu preko ograde. Nekoliko sati kasnije, uhvaćena je kako pokušava da ukrade kameru i uništi dokaze.

- Ništa ne može da vrati Roksi, bila je divan pas. Imamo njene slike, jednu iznad kamina. Deca su nam je poklonila za Božić. Piše 'gazda živi ovde' jer je ona bila gazda u kući, a divna je slika na kojoj je leži na podu. - rekao je Roksin slomljeni vlasnik Kolin.

Kolin je pronašao snimak CCTV-a koji je pokazao kako Suzan baca otrovnu hranu preko ograde na njegovo imanje.

Suzan je tada pokušala da uništi dokaze ukravši mu kameru samo nekoliko sati nakon što je postavila svoju otrovnu zamku.

Od napada, Kolin je rekao da je Fosterova "nestala" i da je kasnije prodala svoj bungalov.

Tokom saslušanja, sud je saslušao veštaka veterinara koji je zaključio da je Roksi pretrpela patnju nakon što je unela antifriz, takođe poznat kao etilen glikol.

Stručnjak je verovao da su klinički znaci koje je Roksi pokazala 14. i 16. juna u skladu sa tim da je konzumirala supstancu 12. juna.

Uz uslovnu kaznu, Foster je puštena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.