USVOJENO: Grejanje i van sezone u Beogradu

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USVOJENO: Grejanje i van sezone u Beogradu

Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas izmene i dopune odluke o snadbevanju toplotnom energijom u Beogradu koja će omogućiti da se u slučaju temperatura nižih od 12 stepeni i posle 3. maja uključi grejanje.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Ranije danas, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je novinarima u holu Skupštine grada rekao da je dosadašnja odluka stara više od 20 godina i da je zastarela jer se klima menja.

"Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo i u septembru i sada u maju nekoliko dana kada je bilo ispod 12 stepeni, a grejna sezona je završena i toplane nisu imale mogućnost da puste grejanje. Sada ćemo izmenama omogućiti da ukoliko su tri dana temperature ispod 12 stepeni, u vreme kada nema remonta - u julu i avgustu, puste grejanje", naveo je Vesić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna odluka Skupštine grada: U slučaju niskih temperatura grejanje i van sezone

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019

Zamenik gradonačelnika poručio je da je dosadašnja odluka stara više od 20 godina i da je zastarela jer se klima menja.

Nastavak na RTV Pink...

GREJANJE I POSLE 3. MAJA Skupština grada usvojila odluku o produžetku grejne sezone uz NEKOLIKO USLOVA

Izvor: Blic, 16.Maj.2019

Baš u danima kada Beograđani imaju mnogo primedbi na hladne radijatore, uprkos temperaturama oko 10 stepeni Celzijusa, odbornici Skupštine grada Beograda doneli su danas odluku da grejna sezona, pod određenim uslovima, može da bude produžena i posle 3. maja!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.