USTAŠKI MEDIJI PODIVLJALI NAKON PUŠTANJA SIMATOVIĆA: Miloševićev šljam na slobodi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 14:42

USTAŠKI MEDIJI PODIVLJALI NAKON PUŠTANJA SIMATOVIĆA: "Miloševićev šljam na slobodi" (FOTO)

Dežurni srbomrsci na delu

Osnivač i bivši komandant Jedinica za specijalne operacije Franko Simatović zvani Frenki oslobođen je izdržavanja kazne po Haškoj presudi i prevremeno danas pušten na slobodu iz zdravstvenih razloga.

Na ovu vest odmah su odreagovali hrvatski mediji koji su na, najblaže rečeno, skandalozan način, preneli istu.

- Miloševićev šljam na slobodi! Iz Haaga puštaju zločinca čije su Knindže harale po Hrvatskoj - glasi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skandalozan naslov hrvatskog medija.

Dalje navode kako je Franko Simatović, srpski ratni zločinac, Slobin Hrvat i šef tajne policije.

Još su gori komentari ispod ove vesti iz kojih isijava srbomrzlje.

"Tako su zbog lošeg zdravlja pustili onog kretena Seselja,pa evo ga već par godina živ i zdrav četnikuje i prosipa velikosrpske teorije !Sramota!; "Dovoljna kazna mu je sto je srbin"; "Cetnicko sjeme im se zatrlo"; "tako su rekli da ce i onaj štetnik karađic odapet pa jos nije a trebao je trunut u zatvoru 100g i onda su ga trebali izgrepsti sa kreveta i bacit na đubre", samo su neki od gnusnih komentara koji odišu ustaštvom.

Isti medij je izveštavao na sasvim drugačiji način kada su na slobodu pušteni Markač i Gotovina, a zadovoljni Hrvati su u komentarima tada veličali progonitelje Srba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.