USTAŠA TOMPSON NAPAO VUČIĆA: Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove fašističke pesme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USTAŠA TOMPSON NAPAO VUČIĆA: Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove fašističke pesme!

Nepristojni komentari hrvatskog pevača

Ustaška devojčica Marko Perković Tompson napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što se usudio da javno kaže da ne voli njegove idiotske fašističke pesme i što ne želi da navija za Hrvatsku.

Pročitajte i:

U nedostatku nekog iole smislenog razloga za napad na predsednika Srbije, Tompson se poslužio bezočnim lažima i optužio Vučića za agresiju na Hrvatsku.

- Vučić se prepoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Tompsonovoj pesmi! Za njega nije mržnja to što se aktivno uključio u agresiju protiv Hrvatske (verovatno to doživljava kao ljubav) ali za njega jeste mržnja prema Srbima ako se neko brani od njihove agresije - napisao je ustaški pevač Marko Perković Tompson na Fejsbuku.

Ovom zabavljaču ustaških zločinaca koji su samo tokom fašističke akcije "Oluja" iz Hrvatske proterali i ubili više od 250.000 Srba, izgleda strašno smeta što Vučić neće kao Milojko Pantić, Čedomir Jovanović i još neki nesrećni Srbi da navija za "šahovničare" i što se ne oduševljava kad hrvatski fudbaleri na Svetskom prvenstvu pobede slavu uz njegove stihove u kojima Srbima preti ubistvom i naziva ih četničkom bandom.

Tompsonu se ne sviđa Vučić jer neće da bude kao Boris Tadić i da se klanja u Vukovaru i Blajburgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

Izvor: RTV Pink, 10.Jul.2018

Ustaška devojčica Marko Perković Tompson napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zato što se usudio da javno kaže da ne voli njegove idiotske fašističke pesme i što ne želi da navija za Hrvatsku.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.