USMRTIO ČOVEKA NA PEŠAČKOM: Uhapšen vozač iz Niša koji je izazvao tragediju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 14:00

USMRTIO ČOVEKA NA PEŠAČKOM: Uhapšen vozač iz Niša koji je izazvao tragediju

On će biti priveden Višem javnom tužiocu u Nišu.

Nišija  (31) uhapšen je danas zbog osnova sumnje da je juče u 17.15 časova, upravljajući "audijem", na pešačkom prelazu u Кnjaževačkoj ulici u Nišu udario četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je jutros preminuo od zadobijenih povreda.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, biti priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Višem javnom tužiocu u Nišu.

Prema rečima lekara Univerzitetskog kliničkog centra, borba za život pešaka trajala je od samog prijema pošto je pacijent imao prelom lobanje i krvarenje u mozgu, prelom vratnog prsljena, prelom desne butne kosti i prelom leve potkolenice.

Prema rečima očevidaca, u automobilu su se nalazila tri mladića koji su odmah izašli iz vozila i pokušali da pomognu pešaku do dolaska ekipe Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.