USMRTILA SVEKRVU VILAMA pa mužu kroz OSMEH hladnokrvno rekla Ubila sam ti majku! Detalji zločina kod Bečeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USMRTILA SVEKRVU VILAMA pa mužu kroz OSMEH hladnokrvno rekla "Ubila sam ti majku"! Detalji zločina kod Bečeja

Kristina posle svađe zarila nož u leđa Iboji Vargi (59). Kada je nesrećna žena počela da beži, snaja je dokusurila sa najmanje deset uboda vilama.

Policija je uhapsila Kristinu Kulčar (31) iz sela Poljanice kod Bečeja zbog sumnje da je u ponedeljak uveče vilama izbola svekrvu Iboju Vargu (59)!

Kako prenose mediji, Kristina se ranije lečila u psihijatrijskoj bolnici. Stravičnom zločinu prethodila je svađa između svekrve i trudne snaje.

- Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u jednom trenutku zgrabila kuhinjski nož i iz sve snage ga zarila svekrvi u leđa! Nesrećna žena je tada krenula da beži, ali ju je osumnjičena sustigla na kapiji kuće i tada je dokusurila sa najmanje deset uboda vilama u telo - prenose mediji i dodaju da se osumnjičena nije zaustavila sve dok nesrećna žena nije izdahnula.

U trenutku zločina u porodičnoj kući u selu Poljanice bile su samo svekrva i snaja.

Užas je zatekao sin ubijene, a Kristinin nevenčani muž, kada je došao kući na poziv komšinice koja je čula zapomaganje i vriske.

-Majku je, iskasapljenu, našao u dvorištu. Odmah je krenuo da traži suprugu i ugledao je na obližnjoj poljani kako sedi na travi sa sinovima. Ona mu je tada, bez imalo kajanja, kroz osmeh rekla: "Ubila sam ti majku" - izjavio je sagovornik za medije.

Na licu mesta ubrzo su došli Hitna pomoć i policija, koja je odmah stavila lisice na ruke Kuličarevoj.

- Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt Iboje. Njoj je još uvek bio zariven nož u leđima - prenose mediji reči izvora i dodaju da je osumnjičena lečeni psihijatrijski bolesnik, zbog čega je nekoliko puta boravila u bolnici u Novom Sadu.

Komšije ove porodice još uvek su u šoku zbog tragedije, ali navode da je Kristina uvek bila čudna.

- Niko dosad nije znao da je Kristina imala psihičkih problema, ni Zoltan! Tačno je da se čudno ponašala, ali smo svi mislili da je takve prirode, pomalo drugačija. Inače, Zoltan i ona su živeli zajedno sedam godina, a sad je trebalo da dobiju i prinovu. Strašna tragedija - kaže komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNAJA UBICA SE MESECIMA SVAĐALA SA SVEKRVOM Kobnog dana se dogovarale da ne kuvaju, a onda je IZBOLA NAKON SVAĐE OKO RUČKA

Izvor: Blic, 03.Jul.2019

Razmirice između trudnice Kristine Kulčar (31) i njene svekrve koju je izbola nasmrt, Iboje Varge (59), započete su kada je Kristinin suprug Zoltan bio u zatvoru, a nisu se smirile ni kada je izašao na slobodu. Kristina se više puta lečila na psihijatriji, ali je njen otac potpisao saglasnost da...

Nastavak na Blic...

UBISTVO KOD BEČEJA: Snaji pritvor do 30 dana

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2019

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu pokrenulo je istragu protiv Kristine K. (31) iz Bečeja, osumnjičene da je u ponedeljak usmrtila svekrvu Iboju Vargu (59) u porodičnoj kući u mestu Poljanice kod Bečeja VIŠE javno tužilaštvo u Zrenjaninu pokrenulo je istragu protiv Kristine...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.