UŠLI SU U MOZAK RODITELJA Sektolozi OTKRIVAJU šta je navelo bračni par iz Novog Sada na STRAVIČAN zločin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 23:34

"UŠLI SU U MOZAK RODITELJA" Sektolozi OTKRIVAJU šta je navelo bračni par iz Novog Sada na STRAVIČAN zločin!

U kući strave pronađena sektaška obeležja

Bračni par, koji je sinoć skočio sa solitera u Novom Sadu, pre samoubistva je ubio i dvoje svoje dece čija su beživotna tela večeras pronađena u Petrovaradinu.

Dok se tačno ne utvrdi istragom kako je i zbog čega došlo do ove nezapamćene tragedije, već se spekuliše da su mladi supružnici moguće pripadali nekoj sekti ili su bili narkomani ili je možda neko od njih bolovao od neke neizlečive bolesti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prema nezvaničnim informacijama u kući strave, u kojoj su i pronađeni mališani, pronađeno je i više sektaških obeležja, tačnije egipatski simboli zagrobnog života! Takođe su sumnja da su deca otrovana!

Sektolog Dimitrije Pastuović kaže da su sve češća i učestalija ovakva dešavanja, kao i da ukoliko ne isečemo u korenu ovakve slučajeve, nažalost, to može biti naša budućnost.

- Sve više i više je ovakvih slučajeva, i ovakve stvari sve više uzimaju maha! Daj Bože da grešim, ali mislim da je nažalost ovo naša budućnost. Oni ulaze ljudima u mozak i izazivaju pometnju, te organizacije - rekao je on i dodao:

- Roditelji nemaju više nikakvu percepciju, već sve rade u interes te zajednice koja ih je vrbovala njihovim pričama o ljubavi, kosmosu, kombinacijama egipatskih božastava sa milion stvari. Nažalost, imao sam puno susreta sa ovakvim primerima.

Sektolog Slađan Mijaljević ističe da je sekta ušla u mozak roditelja i navela ih da počine ove jezive zločine.

- Definitivno sekta je ušla u mozak roditelja i to velikom psihološkom manipulacijom. Kako obično i bude, kao i satanisti, sekta je tražila od njih to da urade i oni su uradili ono što je traženo - ističe Mijaljević.

Kako dodaje, sekta traži od osoba da učine zločine sebi ili drugima zbog njihovih uverenja.

- Kao i satanisti, sekte traže od vrbovanih osoba i pojedinaca da počine samoubistvo ili ubistvo nekog svog bližnjeg zarad svojih ubeđenja ili zbog vere u to njihovo učenje - kaže Mijaljević.

Komšije bračnog para, koji su juče ubili dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu pa skočili sinoć sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, zgranuti su onim što se desilo.

Niko ih, međutim, nije dobro poznavao da bi mogao da kaže šta je pozadina tako drastičnog poteza.

Tela ubijenih mališana, podsetimo, nađena su danas oko 17.30 časova u kući u ulici Tome Maretića 34, u kojoj su sa roditeljima živeli kao podstanari prethodne dve, tri godine.

- Jako smo uznemireni i u šoku, zaista ne možemo da pojmimo šta je moglo da se desi da presude svojoj deci pa sebi. Iz kuće, u kojoj su živeli, nisu se čule nikakve svađe ili povišen ton. Naizgled su delovali kao sasvim uobičajen par. Oboje su bili prilično neprimetni i nisu baš često izlazili napolje, niti smo ih viđali sa decom - pričaju žitelji ove ulice.

Izvor: Srbija Danas/Informer/Autor: O.Gracun/Prenela: D.G.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"U KUĆI PRONAĐENI SIMBOLI SOTONE" Evo šta je policija zatekla u kući strave u Novom Sadu: Mališani pronađeni u dnevnoj sobi PREKRIVENI ČARŠAFOM

Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 16:00

Pripadnici novosadske policije su sinoć oko 17 časova uz dozvolu vlasnika kuće V.B. (50) ušli u objekat u Ulici Tome Maretića u kom su boravili Martina i Lav P. S. sa njihova dva sina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.